A kertészeti és erdészeti termékek szervizelése terén szerzett több tíz éves tapasztalat és a folyamatos egyeztetés a felhasználókkal segített hozzá minket ahhoz, hogy megszerezzük azt a tudást, amivel a vevőink számára segítséggel lehetünk.
A hobbi és a professzionális gépek tulajdonosainak egyaránt fontos, hogy egy készülék napról napra problémamentesen működjön. Cégünk kiemelt feladatként kezeli a szerviz szolgáltatás minél magasabb színvonalon történő megvalósulását. Szerelő munkatársaink folyamatos továbbképzése teszi lehetővé, hogy partnereink igényeit gyorsan, és szakszerűen tudjuk kielégíteni.
Mint minden gépet, az Ön készülékét is rendszeresen karban kell tartani. A karbantartási műveletek elvégzése fontos annak érdekében, hogy tovább csökkenthessük a nem tervezett leállások kockázatát. Igény szerint ajánlást tudunk adni a karbantartási időszakokra vonatkozóan a készülék használatának gyakorisága és a használati körülmények alapján.
Mi ezt nyújtjuk szervizmunkákkal a készüléke számára.
Garanciális és garancia időn túli javítások elvégzése.
Partnereink minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében igény szerint külső helyszínen történő javítást is el tudunk végezni.

Javított márkáink:

Tartalék alkatrészek

Hozza ki a legtöbbet a megvásárolt Husqvarna termékéből

Egy készülék csak akkor lesz megbízható és jó, ha rendszeresen karbantartják. Gépeink a megfelelő karbantartási munkákkal és alkatrészekkel folyamatosan optimális teljesítményt nyújtanak a teljes élettartamuk alatt.

Eredeti Husqvarna alkatrészek

A termékfejlesztés a Husqvarna vállalatnál mindig azzal kezdődik, hogy a felhasználóra összpontosítunk. Tesszük ezt azért, hogy az Ön munkáját kevésbé megterhelővé és sokkal hatékonyabbá tegyük. Emiatt van az is, hogy minden egyes alkatrészt, ami egy Husqvarna készülékbe beépül, szigorú vizsgálatoknak vetjük alá annak érdekében, hogy ezáltal biztosítsuk az alkatrész optimális interakcióját az összes többi alkatrésszel. Ennek az interakciónak az eredménye az a megbízhatóság és jellemző, amit joggal vár el egy Husqvarna terméktől. Továbbá a helyes karbantartás és a megfelelő alkatrészek használata azt jelenti, hogy a készüléke hosszútávon biztonságosan, megbízhatóan és gazdaságosan működik. Más szóval az Eredeti Husqvarna Szerviz és Alkatrészek lehetővé teszik, hogy a legtöbbet hozza ki a megvásárolt Husqvarna termékéből.
Cégünk a sok éves gazdálkodás eredményeképpen jelentős méretű raktárkészlettel rendelkezik, ami partnereink számára biztosítékot jelent a gyors problémamegoldásra vonatkozóan. Természetesen felmerülhetnek olyan problémák, amelyek megoldása nem valósulhat meg azonnal, de rugalmas szállítási határidővel a várakozási időt minimalizálni tudjuk.
A műszaki tanácsadásban is segítségére lehetünk és örömmel beszéljük meg Önnel az elvárásait.