– AKKUMULÁTOROK
– ÉKSZÍJAK
– GÖRGŐSLÁNCOK
– KARDÁNTENGELYEK ÉS ALKATRÉSZEI
– KÖTŐELEMEK

Raktárunkon többféle kiképzésű csavar, csavaranya, alátét, rugós biztosító, feszítőhüvely és sasszeg található – többféle anyagminőségben. A méretekhez igazodó, kis darabszámú kiszerelések segítik ügyfeleink gazdaságos vásárlásait, nagyfelhasználók részére egység csomagjainkat kínáljuk még kedvezőbb áron. A különböző összeállítású dobozos szettjeink lehetővé teszik, hogy ne akadjon meg munkái során. Termékeink mindegyike kereskedelmi minőségi bizonyítvánnyal, származási okmánnyal rendelkezik.

– KÖTÖZŐANYAGOK (BÁLAKÖTÖZŐZSINEG, BÁLÁZÓHÁLÓ)
– MEZŐGAZDASÁGI GUMIABRONCSOK ÉS TÖMLŐK
– MŰSZAKI GUMIÁRUK (SZIMERINGEK, O-GYŰRŰK, ÜZEMANYAG ÉS GUMICSÖVEK, TÖMLŐK IPARI CÉLOKRA)

A kínálat nagyon változatos, többek közt az alábbi célokra ajánlunk tömlőket: víztömlők; többfunkciós tömlők; csatornatisztító tömlők; forró víz-, gőz-, hűtő- és élelmiszeripari tömlők; kopásálló tömlők; levegő és elszívó tömlők; tűzoltótömlők; vegyszer és olajálló tömlők; préslég és gáztömlők; nagynyomású mosótömlők, műszaki csövek, stb.

Természetesen a mérettartomány is hasonlóan változatos. A gyártók a tömlőket az adott területekre érvényes előírásoknak, szabványoknak megfelelő minőségben gyártják.

A tömlők kiválasztásához a méreteken kívül fontos még egyéb adatok ismerete is, például nyomás illetve vákuumérték, hőmérséklettartomány, a szállítandó anyag esetleges koptató hatása, hajlékonyság, rugalmasság, sőt sok esetben a tömlő színe is lényeges. Vegyipari használathoz nagyon fontos a szállítandó anyag, közeg ismerete, hiszen sok esetben fokozott a balesetveszély, súlyos egészségi és környezeti károk történhetnek egy baleset esetén.
Raktári típusok:
• Gumicsövek (vízhez)
• Műszaki csövek (átlátszó)
• Gumicsövek gázhoz, oxigénhez és ikertömlő kivitelben is
• Olajálló tömlők
• Locsoló tömlők (normál és csavarodás-mentes kivitelben is)
• Gumiszőnyegek SB 1B 3*1250*10000mm (sűrűbordás, 1-betétes)
• SIMA 2B 4*100*10000mm (2-betétes)
Egyedi igények alapján rövid határidővel speciális (szívó- és nyomótömlők, vákuumtömlők, nagynyomású tömlők stb.) beszerzését is vállaljuk!

– SZERSZÁMOK
– SZERVIZ ÉS SZERELÉSI SEGÉDANYAGOK